Despre Noi

Despre Noi

Abordarea multidisciplinară este succesul tratamentului afecțiunilor dumneavoastră

Clinica Mediproct este infiintata in anul 2007, si are ca scop oferirea de servicii medicale (consultatii si tratamente) in domeniile chirurgie generala, gastroenterologie, proctologie, ginecologie, urologie, cardiologie.

O atentie deosebita acordam tratamentului fara operatie al hemoroizilor si fisurilor anale. Gratie experientei medicilor angajati cat si utilizarii terapiei laser am dezvoltat o serie de tehnici chirurgicale pentru tratamentul fistulelor anale, bolii pilonidale, polipilor anali si rectali inferiori prin care pacientii sunt operati sub anestezie locala si nu necesita spitalizare, revenind imediat postoperator in mediul familial. Avem o experienta de peste 10 ani in tratamentul acestor afectiuni.

Pacientii care apeleaza la clinica noastra beneficiaza de servicii oferite de medici cu experienta in domeniile de activitate expuse anterior – chirurgie generala, gastroenterologie, proctologie, ginecologie, cardiologie, urologie.

Calitatea actului medical este la nivel european, fapt asigurat si de aparatura de ultima generatie din dotare. Investigatiile necesare bunei desfasurari a actului medical se efectueaza in conditii de top in clinica noastra: ecografie abdominala, ecografie cardiaca, ecografie doppler, ecografie transvaginala, ecografie transrectala, EKG, testare de efort, holter de tensiune arteriala si EKG, endoscopie digestiva superioara, colonoscopie, videoanuscopie,cistoscopie.

In cadrul clinici noastre abordarea multidisciplinara joaca un rol extrem de important, motiv pentru care conducerea clinicii a optat pentru existenta in acelasi loc a specialitatilor amintite. in acest fel reusim optimizarea diagnosticului si tratamentului fiecarui pacient, uneori cu patologie grava asociata, fapt usurat si de prezenta in clinica a unui personal (medici si asistente) inalt specializat. Medicii nostrii au contact permanet cu o patologie foarte vasta si cu ultimele noutati in domeniu find angajati ai unor institutii cu renume; Institutul Clinic Fundeni, Institutul de Boli Cardiovasculare “CC Iliescu”, Spitalul Colentina etc.

In clinica noastra consultatiile si tratamentele se fac in regim programat, in acest fel pacientii nefiind obligati sa piarda timp asteptand intrevederea cu medicul. Clinica Mediproct isi desfasoara activitatea intr-un spatiu generos, modern, situat in sectorul 2 al Capitalei, pe soseaua Colentina, nr. 308 (la aproximativ 200 de metri dupa intersectia sos. Colentina – sos. Fundeni pe partea dreapta a sensului de iesire din oras).Activitatea in clinica noastra se desfasoara in conformitate cu recomandarile legale in vigoare, avand acordurile necesare (Sanepid, Colegiul Medicilor etc.).

Considerand ca informarea corecta duce la luarea deciziilor corecte, va prezentam aspectele cele mai importante ale activitatii noastre medicale (vezi servicii oferite, articole de specialitate) si va asiguram ca o colaborare cu noi va fi in beneficiul dumneavoastra, al pacientilor care doresc o rezolvare eficienta si comoda a problemelor lor de sanatate.

Doctorii Noștri

Testimoniale

Ivanescu Alin

Am 3 ani de cand am fost operat de catre domnul doctor de o fisură anala.Nu am mai avut nici o problemă de atunci.Inainte sa ajung la dl.doctor am incercat si la alte clinici din Pitesti dar fara succes.I urez multa sanatate si multa putere de munca.
Duceti-va cu incredere!!!!

Iordan-Mihai Dumitru

Doctorul Sorin Andrei este un super profesionist. Dupa parerea mea (si nu numai) este cel mai bun medic proctolog din tara.

Alina Florentina

O clinică cu servicii de calitate, domnul doctor Sorin Andrei este un om de nota 10 care îşi face meseria cu mult profesionalism fiind în acelaşi timp atent si receptiv la nevoile pacientilor. Dacă jumătate din personalul medical al acestei ţări ar fi ca dânsul, probabil sistemul medical ar avea alt viitor. Felicitări!!!

Chiru Pop Gabryella

Numai cuvintele de lauda. Felicitări domnului doctor Sorin Andrei tot respectul !!!!

Remus Roscan

Cand spui Clinica Mediproct,spui:Stiinta seriozitate si profesionalism.Iar daca suferi de fistula sau abces spui simplu:Renastere

Parteneri